Bästa Kund,

Varmt välkommen till Blackballloon!

Hos oss är du garanterad en härlig shoppingupplevelse med en känsla av personlig och genuin glamour och lyx. I butiken hittar du ett sofistikerat sortiment av accessoarer, inredning och möbler noga utvalt till Dig och Ditt hem. Hos Blackballoon är allt ett resultat av noggranna stilmedvetna val. Inredning och shopping när det är som bäst, genuin, stilsäker och krispigt elegant. Allt för att skapa en harmonisk atmosfär till Ditt hem. Shopping på nätet ska vara en härlig upplevelse från order till leverans. Blackballoon levererar inredning, design och accessoarer snyggt och välförpackat till Dig! Hos Blackballoon får Du garanterat snabba leveranser, öppet köp, enkla villkor för returer och en lysande personlig service hos vår kundservice. Allt som gör Din shopping till ett sant nöje.

Handla enkelt, säkert och tryggt – ENJOY SHOPPING!

Berätta gärna för oss!

Dina synpunkter och åsikter är oerhört värdefulla för oss. Kontakta oss gärna för att delge oss Dina tankar och synpunkter!

Några rader från Blackballoons grundare

Inom varje männsika, tror jag, att det bor en större eller lite mindre stylist. Vi alla tycker om att ha det fint & trevligt omkring oss – då mår vi riktigt bra. På sättet vi inreder och skapar vårt hem talar vi oxå om vem vi är. Oavsett stil erbjuder Blackballoon dig personliga tips, inspiration och råd utifrån vad som fungerar för din inredningstil oavsett om ditt hem är klassikst, modernt, lantligt, kolonialt eller en mix av olika stilar. Idag inreder, stylar och vägleder vi flera av våra kunder för att skapa ett personligt & harmoniskt hem med känsla och rätt funktion. Jag hoppas Blackballoon ska ge dig en härlig shoppingupplevelse med trenderpersonlig stil inspiration och hoppingglädje i världsklass.